Terhills Hotel markeert 2024 als een jaar vol verandering én vooruitgang. Naast de renovatiewerken die momenteel volop aan de gang zijn, verwelkomt het Limburgse viersterrenhotel in februari een nieuwe manager: Joris Keimes. “Ik kijk ernaar uit mijn ervaring in de hospitality nu te kunnen toepassen bij Terhills. En dat net op tijd voor de heropening van het hotelrestaurant op 8 maart!”
Tussen de werklieden die Terhills Hotel van een gloednieuw, groter restaurant met sfeervolle bar voorzien, loopt er sinds kort nog een nieuw gezicht rond: Joris Keimes, de kersverse hotelmanager. Als veertiger bewandelt hij de middenweg tussen “doorwinterd” en “frisse blik”. En precies dat heeft Terhills Hotel nodig om het hotel met 59 luxekamers in het Limburgse groen naar een nóg hoger niveau te tillen de komende jaren.
Joris Keimes: “Een nieuw hoofdstuk breekt aan voor mezelf en voor Terhills Hotel. Volgende maand heropenen we al onze hotelkamers na de verbouwingswerken die nu nog bezig zijn, en verwelkomen we met veel plezier onze vaste klanten en ‘first time visitors’ in een ruimer, belevingsvoller restaurant dan ooit. Inclusief bar! Nieuw is dat ook niet-hotelgasten welkom zullen zijn om bij ons de benen onder tafel te schuiven of een cocktail of koffie te nuttigen. Zo ben ik alvast niet lang het enige nieuwe gezicht hier!”
Thuis in Limburg, thuis in de sector
Nieuw, ja, maar zeker niet onervaren. De afgelopen jaren zette Joris Keimes zich in als hotelmanager bij B&B Hotels in Hasselt (2022) en als food & beverage manager bij Bobbejaanland in Lichtaart (2017-2022). “De jaren voordien spendeerde ik onder andere bij Holiday Inn Express in Mechelen, Holiday Inn Brussel en Leopold Hotel in Antwerpen. Thuiskomen deed ik echter steevast in Limburg, want hier liggen mijn roots en voel ik me volledig op mijn plaats.”